Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Special bets από τον Specialist (10/12/16)

Ο Specialist επιστρέφει κοντά σας, με αρκετή όρεξη, σπέσιαλ προτάσεις και σπέσιαλ αποδόσεις. Τις προτάσεις του για σήμερα μπορείτε να τις δείτε από εδώ.

Τρία τα ματς που επιλέξαμε για special bets, σήμερα:

Πρώτο παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε Γουότφορντ-‘Εβερτον (14:30). Οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για την άμυνα τους και είναι καιρός ο Λουκάκου να βρει και πάλι δίχτυα, σε έναν αγώνα που αναμένεται να βρεθούν πολλοί ανοιχτοί χώροι και από τις δυο ομάδες.

Δεύτερο παιχνίδι για special bets το Μπορντό-Μονακό (18:30). Η Μονακό πάει τρένο μέχρι στιγμής σε Ευρώπη και Γαλλία και βάζει με ευκολία γκολ, έχοντας 49 σε μόλις 16 ματς! Αναμένεται να βρει δίχτυα και σε αυτό το ματς και μάλιστα από το ημίχρονο.Η Μπορντό σε όλα της τα παιχνίδια έχει καλύτερη απόδοση στο δεύτεο ημίχρονο,παρά στο πρώτο. Θα επιλέξουμε το 2πλό από ημίχρονο.

Κλείνουμε με τον αγώνα Λέστερ-Σίτι (19:30). Η Σίτι έχασε στην έδρα της από την Τσέλσικαι εκτός απ’αυτό έχασε με τρεις αγωνιστικ΄ς και τον Αγκουέρο.Ευκαιρία για τον Ιχεανάτσο,οποίοις αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του, έπειτα και από το γκολ που πέτυχε μεσοβδόμαδα στο Champions League, στην ισοπαλία με την Σέλτικ.

Special Bets:

Γουότφορντ-‘Εβερτον: Να σκοράρει: Lukaku (2.50)

Μπορντό-Μονακό: 2 ημίχρονο (2.70)

Λέστερ-Σίτι: Να σκοράρει: Iheanacho (2.38)

Οι αποδόσεις είναι του stoiximan.gr και μπορείτε να τις παίξετε από εδώ.

Καλή επιτυχία!
Πηγή: www.betdemon.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *