Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Άκυρο» από King σε West Ham, Tottenham

«Ασυγκίνητος» από το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Tottenham και West Ham προς το πρόσωπό του φαίνεται πως παραμένει ο επιθετικός της Bournemouth, Joshua King.

Η φετινή σεζόν αποδείχθηκε εξαιρετική για τον Νορβηγό φορ, ο οποίος πέτυχε 16 τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα στην ομολογουμένως επιτυχημένη σεζόν της ομάδας του. Ο ίδιος, μιλώντας για το μέλλον του, ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να παραμείνει στους «Cherries» και τη νέα αγωνιστική περίοδο και να αποδείξει και πάλι τις δυνατότητές του.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ από την πρώτη μέρα. Το να με παρακολουθούν άλλοι σύλλογοι είναι θετικό αλλά παραμένω προσηλωμένος 100% εδώ. Είναι η πρώτη χρονιά που πετυχαίνω τόσα τέρματα, την επόμενη θέλω να αποδείξω και πάλι την αξία μου και να το ξανακάνω. Έθεσα στον εαυτό μου ως στόχο τα 15 γκολ στην αρχή της σεζόν και έχτισα την αυτοπεποίθησή μου. Καθώς σκοράρεις, την χτίζεις», σημείωσε ο 25χρονος άσος, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις δύο χρόνια πριν από την Blackburn έναντι ενός εκατομμυρίου λιρών.

Για τον φορ της ομάδας του μίλησε και ο Eddie Howe, τονίζοντας: «Ο Josh είναι εξαιρετικός. Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν δεινό σκόρερ και έρχονται ακόμη περισσότερα από εκείνον. Αν θα τον χάσουμε το καλοκαίρι; Δεν νομίζω. Πρέπει να κρατήσουμε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *