Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άνετα στους «8», μετά από την σφαλιάρα στο Champions League

Στον πρώτο αγώνα μετά το ματς με την Bayern Munich, η Arsenal νίκησε 2-0 την Sutton και έτσι προκρίθηκε στους «8» του FA CUP.

Τα γκολ για την ομάδα του Wenger σημείωσαν οι Lucas και Walcott, με τον δεύτερο μάλιστα να φτάνει τα 100. Στην επόμενη φάση η Arsenal θα βρει την Lincoln, κλήρωση που της επιτρέπει να έχει βλέψεις για τον τίτλο.

Το ματς

Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν ένα αρκετά προβλέψιμο παιχνίδι εξαιτίας της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η μια αγωνίζεται στην Conference και η άλλη στην Premier League. Έτσι στο πρώτο μέρος η Arsenal κυριάρχησε πλήρως με τον Lucas να είναι ο καλύτερος της παίκτης, σκοράροντας μάλιστα ένα αρκετά όμορφο γκολ στο 27΄. Παρότι πάντως είχε την συντριπτική κατοχή και 7 σουτ στο πρώτο μέρος δεν έβαλε και δεύτερο γκολ. Έτσι ήρθε στο 55΄ο Walcott να κάνει το 2-0 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του και σημειώνοντας το 100 προσωπικό του γκολ με την φανέλα της. Αν κάτι αξίζει να σημειωθεί αυτό είναι πως στο 74΄ μπήκε ως αλλαγή ο Sanchez, παρότι το ματς είχε τελειώσει.

Sutton: Worner, Amankwaah, Downer, Collins, Beckwith (Spence 70΄), Deacon, Bailey, Eastmond, May (Hudson 71΄), Gomis, Biamou (Fitchett 82΄)

Arsenal: Ospina, Gabriel, Mustafi, Holding, Elneny (Chamberlain 46΄), Monreal, Xhaka, Lucas, Reine-Adelaide (Maitland-Niles 74΄), Iwobi (Sanchez 74΄), Walcott

Τα γκολ:

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *