Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Άντεξε η Stoke!

Stoke και Southampton ήρθαν αντιμέτωπες για την δεκατηεκτη αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος με τελικό αποτέλεσμα το 0-0. Η ομάδα του Mark Hughes κατάφερε να μην ηττηθεί αγωνιζομένη από το 23ο λεπτό με παίχτη λιγότερο,  όταν ο Marko Arnautovic αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Sofiane Boufal. Η ισοπαλία, πληγώνει περισσότερο την ομάδα του Claude Puel,η  οποία απέτυχε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να βρει ρυθμό ενόψει της περιόδου των εορτών .

Στο πρώτο ημίχρονο,  και οι δυο ομάδες προσπάθησαν δειλά δειλά να πέτυχουν ένα γρήγορο γκολ, αλλά καμία δεν το κατάφερε, καθώς το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό και δυνατό. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ομάδα της Stoke με τον Allen να προσπαθεί να βρει στόχο και τον Forster να απομακρύνει. Στο 11′ ήρθε η απάντηση της Southampton, όταν ο Shane Long σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο περισσότερο  μέρος του ημίχρονου  οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μπάλα με τους γηπεδούχος  να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα ιδίως μετα  την αποβολή .

Στο δεύτερο μέρος, οι άγιοι πίεσαν με κάθε τρόπο με σκοπό το νικητήριο γκολ. Κλασικές ευκαιρίες, αυτές του 59ο λεπτού και του 67ο  με την Stoke τελικά να αντέχει και να αποσπά το βαθμό της ισοπαλίας.

Stoke: Grant, Johnson, Shawcross, Indi, Pieters, Whelan, Adam (Muniesa 88′), Shaqiri (Diouf 57′), Allen, Arnautovic, Walters

Southampton: Forster, Martina (McQueen 83′), Fonte, van Dijk, Bertrand, Romeu, Davis, Ward-Prowse, Boufal (Rodriguez 66′), Long (Tadic 66′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *