Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έξω και από την εθνική ο Ozil

Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας,Joachim Low,άφησε εκτός από την αποστολή για τους 2 αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου,τον Mesut Ozil,εξαιτίας των προβλημάτων που έχει με το γόνατό του.

Τον τελευταίο καιρό,ο Ozil έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού για αρκετούς,λόγω των κακών εμφανίσεων,ενώ φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τους «Κανονιέρηδες» καθώς διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

Ο προπονητής της Γερμανίας,ισχυρίστηκε πως θέλησε να ξεκουράσει τον Ozil,καθώς θα είναι ένας καθοριστικός παίχτης για τους Γερμανούς,και τον θέλουν να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του χρόνου.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Γερμανίας

Τερματοφύλακες: Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Paris St. Germain)

Αμυντικοί: Jerome Boateng (Bayern Munich), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Mats Hummels (Bayern München), Joshua Kimmich (Bayern Munich), Shkodran Mustafi (Arsenal), Marvin Plattenhardt (Hertha BSC), Antonio Rudiger (Chelsea), 6 Niklas Sule (Bayern Munich)

Μέσοι: Julian Brandt (Bayer Leverkusen), Emre Can (Liverpool), Leon Goretzka (Schalke 04), Toni Kroos (Real Madrid), Sebastian Rudy (Bayern Munich), Julian Draxler (Paris St. Germain), Leroy Sane (Manchester City), Amin Younes (Ajax Amsterdam)

Επιθετικοί: Thomas Muller (Bayern Munich), Lars Stindl (Borussia Monchengladbach), Sandro Wagner (1899 Hoffenheim), Timo Werner (RB Leipzig)

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *