Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έφτασε κοντά στην Chelsea o Sampaoli

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Chelsea φέρεται να έφτασε ο Jorge Sampaoli, πριν τελικά αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Antonio Conte.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Αργεντινός τεχνικός της Sevilla σε δηλώσεις του στην Sun, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «κοπλιμέντο» για εκείνον το ενδιαφέρον των «μπλε». Η προσέγγιση, σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε μετά την απομάκρυνση του Jose Mourinho από τον πάγκο της ομάδας, το Δεκέμβρη του 2015.

«Με γέμισε χαρά το ότι η Chelsea θεώρησε πως θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπός τους. Ήταν ένα τεράστιο κοπλιμέντο για μένα και ένιωσα περήφανος που κάποιος τόσο σπουδαίος όπως ο Roman Abramovich ήθελε να ξέρει την ιδέα μου για το ποδόσφαιρο και το τι σκεφτόμουν για την ομάδα του. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τελικά δεν συνέβη αλλά και μόνο το γεγονός ότι με άκουσε για τόσες ώρες σημαίνει πολλά για μένα. Εν τέλει, επέλεξαν έναν άλλο επιτυχημένο προπονητή. Ωστόσο ήμουν ευγνώμων για τις καλές προθέσεις του και την προσοχή που έδωσε στις ομάδες και τη φιλοσοφία μου για το παιχνίδι, αλλά και για το ότι με σκέφτηκε», υπογράμμισε ο Sampaoli.

Διαβάστε επίσης: Θέλουν Dybala οι Λονδρέζοι

Να σημειωθεί πως ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Χιλής έφτασε φέτος με τη Sevilla μέχρι τους «16» του Champions League, όπου και αποκλείστηκε από τη Leicester.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *