Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έχασε από λάθος το απόλυτο η West Brom

Ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς η West Brom, ωστόσο δεν τα κατάφερε και από ένα λάθος της άμυνας αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο τοπικό ντέρμπι με τη Stoke City.

Οι «Baggies» παρότι δεν ήταν καλύτεροι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ χάρη στο πρώτο τέρμα του νεοαποκτηθέντα Jay Rodriguez. O πρώην επιθετικός της Southampton με κεφαλιά νίκησε τον Ben Foster και έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του, σε ένα ματς πάντως που δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς θεάματος.

Μάλιστα, το γκολ ήρθε στο 61ο λεπτό, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε ουσιαστική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο! Ο Peter Crouch όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και αποδείχθηκε η «χρυσή αλλαγή» του Mark Hughes, αφού πέρασε στο ματς στο 62′ και στο 77′ ισοφάρισε για την ομάδα του έπειτα από τραγικό λάθος του Ahmed Hegazy.

Ο Αιγύπτιος αμυντικός δεν υπολόγισε σωστά και ουσιαστικά «χάρισε» τη μπάλα στον υψηλόσωμο επιθετικό, που προ κενής εστίας δεν είχε κανένα πρόβλημα να γράψει το τελικό 1-1. Η Stoke μάλιστα είχε και ορισμένες ευκαιρίες να «τελειώσει» το ματς, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον, η West Brom είναι με 7 βαθμούς, ενώ η Stoke έφτασε τους 4 βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Συνθέσεις

West Brom: Foster, Dawson, Hegazi, Brunt, Nyom, Barry, Livermore, Phillips (74′ McClean), Morrison (70′ Yacob), Rodriguez (88′ Burke), Rondon

Stoke City: Butland, Shawcross, Martins Indi, Zouma, Cameron (69′ Sobhi), Pieters, Fletcher, Allen, Shaqiri, Jese (62′ Crouch), Choupo-Moting

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *