Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Έχει κολλήσει στο 0

Με το αριστερό,φαίνεται να πάτησε στο γήπεδο ο Hodgson,με το ντεμπούτο του στον πάγκο των «Αετών»,να συνοδεύεται με μία ήττα από την Southampton,με σκορ 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά,με αποτέλεσμα να πάρουν από νωρίς προβάδισμα έναντι της Crystal Palace.Οι «Αετοί»,προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι,όμως τους έλειπε η αποτελεσματικότητα,με αποτέλεσμα να κολλήσουν στο 0.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Πριν καλά καλά την συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου,στο 6′,ο Steven Davies παίρνει ένα ριμπάουντ ακριβώς έξω από την περιοχή,ετοιμάζει το σουτ και εξαπολύει μία βόμβα που βρίσκει στο δοκάρι και πάει στην κάτω αριστερή γωνία της εστίας,νικώντας τον αβοήθητο τερματοφύλακα,με τον πίνακα του σκορ να δείχνει το προβάδισμα της Southampton με 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα,η Crystal Palace προσπάθησε να απαντήσει με τον Christian Benteke,με τον Βέλγο να εισβάλει στην μεγάλη περιοχή,για να πάρει μία πάσα και εξαπολύει ένα σουτ προς την κατεύθυνση του κέντρου της εστίας,με τον Fraser Foster να είναι σε ετοιμότητα,κάνοντας μία ωραία απόκρουση.

Λίγο πριν την ανάπαυλα,στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων,ο Andros Townsend,πήρε μια ψηλή πάσα από τα πλάγια και σούταρε από κοντινή απόσταση,αλλά η μπάλα <<έγλειψε>> το δοκάρι και πέρασε έξω.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου,η Southampton έπαιξε παιχνίδι κατοχής,περιορίζοντας επιθετικά την Crystal Palace,με τους φιλοξενούμενους,να βρίσκονται κοντά σε ένα ακόμα γκολ,καθώς στο 89′ ο Cedric αποφάσισε να σουτάρει αφότου πήρε μια γλυκιά πάσα,με στόχο την δεξιά γωνία,αλλά ο Hennessey έκανε μία εξαιρετική απόκρουση,αποτρέποντας το 0-2

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *