Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ήθελε μεγαλύτερο σκορ ο Puel

Στις χαμένες ευκαιρίες της Southampton στάθηκε ο Claude Puel, στη νίκη κόντρα στη Liverpool, καθώς μπορούσαν να έχουν κλειδώσει την πρόκριση.

Οι «Άγιοι» πήραν ένα μικρό προβάδισμα εν όψει του ημιτελικού στο Anfield, χάρη στο τέρμα του Nathan Redmond στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, καθώς οι γηπεδούχοι σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες, με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Redmond.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Claude Puel: «Είναι μια υπέροχη εμφάνιση κόντρα σε αυτή την ομάδα, αλλά είμαστε λίγο απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αν σκεφτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ, εν όψει του επαναληπτικού. Είχαμε ένα δυνατό, φανταστικό παιχνίδι. Νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά που η Liverpool είχε μόλις μία ευκαιρία σε παιχνίδι. Αμυνθήκαμε συνολικά πολύ καλά και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες. Στο τέλος ήμασταν άτυχοι και δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, επειδή ξέρουμε ότι εκτός έδρας στο Liverpool θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά ήταν μια καλή εμφάνιση από την ομάδα μου. Ήμασταν δυνατοί συνολικά και είχαμε καλή διάθεση, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Παίξαμε το ίδιο, όπως και στον αγώνα για την Premier League, με δύναμη στην άμυνα και καλή κατοχή, αλλά δεν είχαμε την πιθανότητα να έχουμε ευκαιρίες, να κρατήσουμε την μπάλα και τον έλεγχο κάποιες φορές. Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον, επειδή μείναμε δυνατοί στην άμυνα και ήμασταν καλύτεροι στο κράτημα της μπάλας και τις αντεπιθέσεις. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, αλλά είναι μόνο το πρώτο σκέλος και ένα γκολ. Στο δεύτερο σκέλος θα δούμε».

Για τη συνέχεια της πορείας της ομάδας του, είπε: «Το Wembley είναι πολύ μακριά αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η διοργάνωση είναι συναρπαστική και είναι ευχάριστη, αλλά τώρα είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Premier League κόντρα στην Burnley, επειδή έχουμε τρείς σερί ήττες. Είναι σημαντικό για μας να αντιδράσουμε. Όταν βλέπεις τη σημερινή μας εμφάνιση, οι οπαδοί δεν θα δεχτούν ένα κακό παιχνίδι στην Premier League, οπότε χρειάζεται να συγκεντρωθούμε και να ανακάμψουμε κόντρα στην Burnley».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *