Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αβέβαιη η θέση του Guardiola

Ο Pep Guardiola τόνισε πως η θέση του στον πάγκο της City μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται, αν συνεχιστούν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Οι «Πολίτες» κέρδισαν τα δέκα πρώτα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο στα τελευταία 15 μετρούν μόλις τέσσερις νίκες, με τις τακτικές του Guardiola να αμφισβητούνται. Η σαββατιάτικη ήττα με 4-2 από τη Leicester ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή με την Chelsea. Η ομάδα του Manchester αντιμετωπίζει σήμερα τη Watford στο Etihad, ενώ την Κυριακή φιλοξενείται στο Λονδίνο από την Arsenal, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει τη στήριξη της διοίκησης, αλλά και να ξέρει πως έχει πράγματα να βελτιώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καταλανού: » Παραδέχομαι ότι τον τελευταίο μήνα τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, που δεν κερδίζω τακτικά. Στις εταιρείες ανά τον κόσμο, όταν κάτι δε δουλεύει, πρέπει να βρείς τη λύση και φυσιολογικά το άτομο που πρέπει να το το κάνει είναι εκείνο που θα βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στο καλύτερο επίπεδο. Τα μακροχρόνια σχέδια δεν υφίστανται στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κερδίζεις αμέσως και αν δεν το κάνεις, έχεις πρόβλημα. Τότε κάποιος άλλος πρέπει να αναλάβει τον έλεγχο επειδή οφείλεις να κερδίζεις. Η δουλειά μας δεν είναι εύκολη. Για όλους τους προπονητές ανά τον κόσμο, συμβαίνει η ίδια κατάσταση. Το αφεντικό και ο πρόεδρος θα αποφασίσουν. Αισθάνομαι ότι με εμπιστεύονται, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να κερδίζεις. Όλα μπορούν να συμβούν. Η θέση μας εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αλλά δεν θα φύγω. Όταν ήρθα εδώ, όπως και στην Barcelona, θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Δεν έχω απολυθεί ποτέ. Κερδίζαμε πολύ. Η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη και δύο χρόνια μετά ακόμη καλύτερη «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *