Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αδικημένος νοιώθει ο Clarke

Ο νέος τεχνικός της KilmarnockSteve Clarke, πιστεύει ότι δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει.  Ο 54χρονος τεχνικός έχει περάσει από τους πάγκους των West Brom και Reading, ενώ ήταν βοηθός του Ruud Gullit στη Newcastle, του Jose Mourinho στην Chelsea, του Gianfranco Zola στη West Ham και του Kenny Dalglish στην Liverpool.
«Πιστεύω ότι δεν έχω την αναγνώριση που μου αξίζει για τη δουλειά που έκανα στη West Bromwich Albion» δήλωσε ο Clarke εξηγώντας: «Τους έφτασα στην ψηλότερη θέση που τερμάτισαν στηνPremier League (8η), κάτι αρκετά καλό και την επόμενη σεζόν για λόγους άγνωστους σε μένα, αποφάσισαν να με αλλάξουν,. Δεν νομίζω ότι ήταν δίκαιο.»
Ο Clarke, που υπέγραψε μέχρι το 2020 στην Killie, συνέχισε: «Έφτασα τη Reading to στον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας, σε ένα project στο οποίο προσπαθήσαμε να χτίσουμε κάτι αλλά οι άνθρωποι έχασαν γρήγορα την υπομονή τους εκείνες τις μέρες.»
Στόχος του Clarke είναι να καθιερώσει την Kilmarnock στην πρώτη εξάδα στη Σκωτία τονίζοντας ότι αυτό θα χρειαστεί χρόνο: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, είναι μια ομάδα που ήταν πάντα ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας, μπορεί να ταλαιπωρείται τελευταία, αλλά σίγουρα θα την τοποθετούσα στην πρώτη εξάδα των ομάδων της Σκωτίας. Σε αυτό στοχεύω, αν και ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να φτάσουμε εκεί.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *