Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αινιγματικός για την παραμονή Costa o Conte

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Diego Costa πλέον, μετά και τον τελικό του FA Cup όπου σκόραρε, αφού φαίνεται να μην υπάρχει ακόμη κάποια ειλημμένη απόφαση.

Ο Ισπανός φορ έχει βρεθεί αρκετές φορές στην πόρτα της εξόδου, ενώ ο ίδιος προχθές δήλωσε πως θα έφευγε από την Chelsea μόνο για χάρη της Atletico Madrid, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρεται για εκείνον και η κινεζική Tianjin Quanjian, που του προσφέρει «μυθικό» συμβόλαιο.

Από την άλλη μεριά, ο Antonio Conte σε δηλώσεις του δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση γύρω από την παραμονή του Costa, εγείροντας έτσι επιπλέον ερωτηματικά για το αν ο 28χρονος θα είναι κάτοικος Λονδίνου τη νέα σεζόν. Ο Τύπος, πάντως, «βουίζει» εδώ και αρκετό καιρό περί ενδιαφέροντος για τον Romelu Lukaku, και τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν εντός των επόμενων εβδομάδων.

Σε ερώτηση, λοιπόν, για το αν θα παραμείνει ο Costa στο Stamford Bridge τη νέα χρονιά, ο Conte απάντησε: «Τώρα, είναι σημαντικό για μένα να πάρω δύο, τρεις ημέρες να ξεκουραστώ και έπειτα θα μιλήσω για το μέλλον, τους παίκτες, για όλα. Επαναλαμβάνω, χρειάζομαι δύο με τρεις ημέρες να ξεκουραστώ και μετά μόνο θα πούμε για το μέλλον του συλλόγου».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *