Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αλλάζει στάση με Payet η West Ham

Διατεθειμένη να προβεί στην πώληση του αστέρα της, Dimitri Payet, παρά την επιμονή του Slaven Bilic μέχρι στιγμής να τον κρατήσει, είναι πλέον η West Ham, όπως αναφέρουν πηγές του Goal.com.

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως ο Payet δεν είναι πλέον πρόθυμος να φορά τη φανέλα των Hammers και επιθυμεί άμεσα τη μεταγραφή του, με τον τεχνικό της ομάδας να εκφράζει το θυμό και την απογοήτευσή του και παράλληλα να τονίζει πως ο Γάλλος δεν πωλείται και τίθεται απλώς εκτός ομάδας.

Παρόλα αυτά, όπως υποστηρίζει η γνωστή ιστοσελίδα σήμερα, η West Ham τελικά αποφάσισε να αλλάξει στάση και να παραχωρήσει άμεσα τον 29χρονο μέσο, υπό την προϋπόθεση πως θα λάβει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την πώλησή του.

Συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι αξιώνουν περίπου 40 εκ. λίρες για τον Payet, που πραγματοποίησε κάτι παραπάνω από εξαιρετική σεζόν πέρυσι και βοήθησε και την Εθνική του ομάδα να φτάσει στον τελικό του Euro 2016.

Yπενθυμίζεται πως ήδη η Ham απέρριψε πρόταση 20 εκ. λιρών (συν 2,5 με μορφή μπόνους) από την Marseille για τον Γάλλο διεθνή τις προηγούμενες μέρες και αρχικώς σκόπευε να τον κρατήσει στο ρόστερ τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Τη φετινή χρονιά, ο ίδιος δεν έχει πιάσει τα περσινά του στάνταρ, όμως μετρά παρόλα αυτά δύο γκολ και επτά ασίστ σε 18 εμφανίσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *