Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανένδοτος για Perisic o Spalletti

Ελάχιστη πρόοδος φαίνεται πως έχει σημειωθεί στο θέμα της μετακίνησης του Ivan Perisic στη Manchester United, αφού η Inter θέλει πάση θυσία να κρατήσει τον Κροάτη μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος άσος εντυπωσίασε στην προετοιμασία της ιταλικής ομάδας και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον προπονητή του, Luciano Spalletti, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως θα αντιτεθεί έντονα σε πιθανή πώληση του παίκτη. Έτσι, φαίνεται πως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για τους «Red Devils», οι οποίοι θα πρέπει να αρχίσουν να εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ουσιαστική επαφή. Υπήρχε κάτι που γνωρίζετε στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου, όμως δεν υπήρξε συνέχεια και για μένα το θέμα έχει κλείσει. Είναι αλήθεια πως όσο περνά ο καιρός, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τον αντικαταστήσουμε. Προσωπικά, θα αντιτεθώ έντονα σε πιθανή πώληση του Perisic αν φτάσει κάποια προσφορά», ξεκαθάρισε ο τεχνικός των Nerazzurri.

Σημειώνεται ότι ο Jose Mourinho έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός εξτρέμ, και ο Perisic είναι ο βασικός του στόχος, ενώ κινείται και για τον Nemanja Matic της Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *