Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της σεζόν

Η Tottenham και η Chelsea κυριαρχούν στην «Ενδεκάδα της Χρονιάς» στην φετινή Premier League, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα. Τέσσερις ποδοσφαιριστές των «μπλε» και ισάριθμοι των «Spurs» βρίσκονται σε αυτή την ομάδα, την οποία συμπληρώνουν ένας της United, ένας της Liverpool και ένας της Everton.

Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο πορτιέρο της Manchester United, David de Gea, ενώ στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι δύο της Chelsea, οι Gary Cahill και David Luiz. Στα μπακ κυριαρχεί η Tottenham, με τους Kyle Walker και Danny Rose να βρίσκονται στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.

Στον άξονα τις περισσότερες ψήφους έλαβαν οι N’Golo Kante και Dele Alli, ενώ στα εξτρέμ έχουμε τους Eden Hazard και Sadio Mane. Τέλος, το δίδυμο της επίθεσης αποτελείται από τον Harry Kane και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Romelu Lukaku. Η ενδεκάδα αυτή ψηφίζεται από τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος και όχι από τους δημοσιογράφους και δεν περιλαμβάνει δύο από τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για το βραβείο του παίκτη της σεζόν, τους Alexis Sanchez και Zlatan Ibrahimovic.

Σημειώνεται πως δεν βρίσκουμε μέσα στην ομάδα κανέναν ποδοσφαιριστή της Arsenal, αλλά ούτε και της Manchester City.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *