Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανέωσε ο Zaha

Ανατροπή δεδομένων στην Crystal Palace, καθώς τελικά ο εξτρέμ και διακριθείς της ομάδας, Wilfried Zaha, θα παραμείνει τελικά στο σύλλογο.

Παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι ανέμεναν την αποχώρηση του Ιβοριανού άσου από τους «Eagles» αυτό το καλοκαίρι, με την Tottenham να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, εντούτοις τελικά ο Zaha υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα που θα τον κρατήσει στο Selhurst Park έως το 2022.

Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Manchester United πέτυχε φέτος επτά τέρματα σε 37 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της Palace στην Premier League. Και παρά το γεγονός πως τόσο οι «Spurs» όσο και άλλοι αγγλικοί σύλλογοι εξέταζαν σοβαρά την μεταγραφή του, εντούτοις ο ίδιος τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο Λονδίνο τονίζοντας πως η Palace είναι η ομάδα της καρδιάς του.

«Η Palace βρίσκεται μέσα στην καρδιά μου και δεν νομίζω ότι έχει έρθει το τέλος. Μίλησα με τον Steve Parish (σ.σ. πρόεδρος) και πιστεύω πως έχω πολλά να προσφέρω ακόμη. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί και θέλω να πετύχουμε περισσότερα από την παραμονή τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι του ταξιδιού μου, αλλά και τους συνιδιοκτήτες για το γεγονός ότι με στηρίζουν και ανταμείβουν την πρόοδό μου. Ας το κάνουμε!», ήταν τα λόγια του Zaha στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *