Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανεώνει ο Crouch

O Mark Hughes αποκάλυψε πως η Stoke βρίσκεται σε συζητήσεις με τον βετεράνο Peter Crouch σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

0 36χρονος επιθετικός σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μιας και μετά το ματς ενάντια στην Chelsea, ξαναβρήκε δίχτυα στην χθεσινή επικράτηση της ομάδας του ενάντια στην Watford με 2-0. Αυτό μάλιστα ήταν το 96 γκολ της καριέρας του, πράγμα που σημαίνει ότι υπολείπεται 4 γκολ για να μπει στην λίστα με τους παίκτες που έχουν σκοράρει τουλάχιστον 100 γκολ στην Premier League. Aξίζει να σημειωθεί πως αυτήν είναι η 6η του χρονιά στον σύλλογο, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Πριν από το γκολ ενάντια στην Chelsea είχε να σκοράρει για το Αγγλικό πρωτάθλημα 19 μήνες, αλλά δείχνει να ανακάμπτει.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Stoke είπε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και το να σημειώνει γκολ και να αγωνίζεται καλά είναι κάτι που βοηθάει. Ο Peter δεν βρίσκεται στο ρόστερ μονάχα επειδή είναι καλό παιδί, αλλά επειδή πρωτίστως είναι παίκτης επιπέδου Premier League.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *