Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανταλλαγή Martial-Rakitic, μια νέα σαπουνόπερα γεννιέται

Στο παρελθόν έχουμε ακούσει αρκετές φορές για πιθανές ανταλλαγές ποδοσφαιριστών, ελάχιστες όμως από αυτές έγιναν πραγματικότητα, με μια από τις πιο σπουδαίες να ήταν η ανταλλαγή του Alexis Sanchez με τον Sergio Aguero.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Star ακούγεται μια καινούρια και πολύ ενδιαφέρουσα πιθανή ανταλλαγή ποδοσφαιριστών, αυτή του Anthony Martial της Manchester United, με τον Ivan Rakitic της Barcelona.

Ο προπονητής των “Κόκκινων Διαβόλων” Jose Mourinho είναι μεγάλος θαυμαστής του Κροάτη μέσου και φέρεται διατεθειμένος να θυσιάσει ένα όχι και τόσο βασικό μέλος της ομάδας του, τον πολύ ταλαντούχο Γάλλο εξτρέμ Anthony Martial. Το κατά πόσο θα συμφωνήσει με αυτή τη συμφωνία ο προπονητής της Barcelona Ernesto Valverde και κυρίως οι δύο ποδοσφαιριστές, αναμένεται να φανεί.

Η εφημερίδα το προχωράει ένα βήμα παραπέρα και δείχνει μια φωτογραφία από κοινή έξοδο των Martial, Darmian, Schneiderlin, με τις συνοδούς τους και γράφει ότι ο τέως συμπαίκτης του Martial, Schneiderlin τον κοίταξε και του φώναξε το όνομα του Rakitic.

Συνεχίζοντας με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου του Old Trafford πηγαίνουμε στον Juan Mata, ο οποίος φέρεται να έχει δεχθεί μεγάλη προσφορά από ομάδα της Κίνας. Όπως μας ενημερώνει η Mirror ο Ισπανός δεν φαίνεται διατεθειμένος ,να αποχωρήσει από την United, αντί αυτού σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και μετά το 2019, που εκπνέει το υπάρχον.

Κλείνοντας με τις φήμες της ημέρας θα παραμείνουμε στην Manchester United, η οποία φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Jose Mourinho νέο πενταετές συμβόλαιο αξίας 65 εκατομμυρίων λιρών και όπως μας πληροφορεί η Sun, ο Πορτογάλος θα πει το ναι και θα κάνει την παραμονή του στο Old Trafford, την πιο μακρόχρονη στην προπονητική του καριέρα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *