Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αντιπαράθεση Bilic με τον ιδιοκτήτη!

Ολοένα και πιο πολλά «γκρίζα σύννεφα» μαζεύονται πάνω από τη σχέση του Slaven Bilic με τη διοίκηση της West Ham, μετά και τη νέα αντιπαράθεση του Κροάτη με έναν εκ των συνιδιοκτητών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες ο David Sullivan υποστήριξε πως η Ham είχε την ευκαιρία το καλοκαίρι να αποκτήσει έναν εκ των Renato Sanches και Grzegorz Krychowiak, όμως ο Bilic απέρριψε την ευκαιρία αυτή καθώς ήθελε τον William Carvalho της Sporting Lisbon. Τελικά ο Sanches κατέληξε στη Swansea και ο Krychowiak στη West Brom (και οι δύο ως δανεικοί), ενώ ο Carvalho έγινε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Ham και Sporting όμως τελικά παρέμεινε στην Πορτογαλία.

Ο τεχνικός των «Hammers», λοιπόν, διέψευσε δημόσια τους ισχυρισμούς του Sullivan τονίζοντας ότι απλώς ήθελε τον Carvalho δίχως όμως να απορρίψει τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές, ραγίζοντας ακόμα περισσότερο το «γυαλί» ανάμεσα στις δύο πλευρές:

«Του αρέσει να μιλάει. Είναι δικαίωμά του, όμως εγώ το μόνο που είπα είναι ότι ήθελα έναν συγκεκριμένο παίκτη και τα πράγματα δεν συνέβησαν έτσι ακριβώς με τους δύο προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές. Ήθελα τον Carvalho και βρισκόμασταν σε συζητήσεις, φαινόταν πολύ, πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί το deal. Για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ συνηθισμένο από τότε που βρίσκομαι στη West Ham και είμαστε σε συζητήσεις με κάποιον παίκτη που βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας, ξαφνικά να εμφανίζονται στο προσκήνιο δύο-τρία άλλα ονόματα. Και αυτό φυσιολογικά σε αποσυντονίζει από τον αρχικό σου στόχο, όπως συνέβη και τώρα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *