Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απογοητευμένος από τον Ibe o Howe

Ο Jordon Ibe δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής της προσδοκίες της Bournemouth, η οποία τον έκανε δικό της σπαταλώντας το ποσό-ρεκόρ για το σύλλογο, των £15 εκ.

Ύστερα από την ήττα-αποκλεισμό από τη Millwall με 3-0 για τον 3ο γύρο του FA Cup, ο προπονητής των «κερασιών», Eddie Howe προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Παρότι παρέταξε ολοκληρωτικά διαφορετική ενδεκάδα από τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, δήλωσε ότι περίμενε καλύτερη απόδοση από τους παίκτες του, καθώς αυτή ήταν η ευκαιρία τους να αποδείξουν ότι αξίζουν.

Συγκεκριμένα ο Ιbe, εξαιτίας του rotation, βρέθηκε μετά από καιρό στην αρχική ενδεκάδα, όμως και πάλι απέτυχε να εντυπωσιάσει. Για την περίπτωσή του, ο Howe δήλωσε:

«Δεν έχει καθιερωθεί ως βασικός στην ομάδα και αυτό θα προκαλεί απογοήτευση και σε αυτόν και σε εμάς. Ακόμα πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον, αλλά προφανώς θα πρέπει να το δείχνει και ο ίδιος αυτό όταν παίρνει ευκαιρίες όπως σήμερα».

Αναμφισβήτητα ο Ibe δεν έχει αποδείξει μέχρι στιγμής το λόγο που έγινε το καλοκαίρι ο ακριβότερος παίκτης στην ιστορία της Bournemouth.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *