Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποθέωσε Origi ο Henderson

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπαίκτη του, Divock Origi, ο Jordan Henderson, ο οποίος αναμένεται να προλάβει σήμερα και να αγωνιστεί ενάντια στην Everton.

Το σημερινό ματς θα είναι και μια ευκαιρία «εκδίκησης» για τον Βέλγο φορ, ο οποίος έμεινε για αρκετό καιρό στα πιτς πέρυσι, έπειτα από το σκληρό μαρκάρισμα που του είχε κάνει ο Funes Mori στο ντέρμπι των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Liverpool δήλωσε: «Είναι πολύ θετικό, είναι εξαιρετικός μέχρι στιγμής. Δουλεύει πολύ σκληρά. Έχει τεράστιες προοπτικές, αλλά είναι και παραγωγικός τώρα. Νομίζω πως μαθαίνει πολλά από τον προπονητή και το επιτελείο του εδώ πέρα. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να είναι. Εδώ είναι το ιδανικό μέρος για να μάθει, να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος. Το ίδιο ισχύει για όλους μας. Ο Divock είναι πολύ καλός, παρότι μπορεί να μην είχε λάβει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε στην αρχή της χρονιάς, αλλά παρέμεινε ψύχραιμος και δούλεψε σκληρά. Έκανε την κατάλληλη προπόνηση και περίμενε την στιγμή του. Τώρα που παίρνει τον χρόνο που πρέπει, αποδίδει αναλόγως. Έχει κάνει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις και πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *