Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απολογήθηκε για το πέναλτι ο Snodgrass

Ο Robert Snodgrass ζήτησε συγγνώμη στο twitter παραδεχόμενος ότι στο πέναλτι που κέρδισε κόντρα στην Palace είχε βουτήξει.

 

Ο Snodgrass ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι της Hull με την Crystal Palace, η λήξη του οποίου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3.

Ο έμπειρος Σκωτσέζος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 27’ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ωστόσο πολλοί σχολίασαν άσχημα το περιστατικό, μια που ο 29χρονος φαίνεται να βουτάει στο μαρκάρισμα του Dann, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή είχε είδε δεχθεί μία κίτρινη κάρτα και αν ο διαιτητής είχε αντιληφθεί σωστά τη φάση θα έπρεπε να τον είχε αποβάλει με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Τα πράγματα σε εκείνη φάση εξελίχθηκαν θετικά για εκείνον και την ομάδα του, ωστόσο το γκολ του Campbell στο 89’ έδωσε το βαθμό στην Palace και της επέτρεψε να φύγει από το KCOM Stadium χωρίς να γευτεί την ήττα.

Ο Alan Pardew στάθηκε στη βουτιά του Snodgrass στις δηλώσεις του λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτή, καθώς το πέναλτι ήταν απλά «μία επινόηση του».

Από τη μεριά του ο Σκωτσέζος απολογήθηκε στο twitter γράφοντας:
«Απολογούμαι από τη μεριά μου, δεν υπήρξε ποτέ πέναλτι. Απλά πραγματικά νόμιζα ότι ο αμυντικός θα έπεφτε για τάκλιν και έτσι προσπάθησα να πηδήξω πάνω από το τάκλιν.».

Ο προπονητής της Hull Mike Phelan ωστόσο δε θέλησε να απολογηθεί για το περιστατικό, ούτε να υπερασπιστεί τον παίκτη του, λέγοντας ότι και η δική του ομάδα έχει αδικηθεί στο παρελθόν:
«Ο διαιτητής έκρινε πώς να αντιδράσει και είχαμε πολλές ενστάσεις που απορρίφθηκαν φέτος οπότε δεν πρόκειται να «διαμαρτυρηθώ» για αυτό.».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *