Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απορρίπτει τους Κινέζους ο Zlatan

Την πρόθεση να μην αγωνιστεί στο κινέζικο πρωτάθλημα, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Zlatan Ibrahimovic.

Η κυβέρνηση της Κίνας είναι διατεθειμένη να σπρώξει ένα μεγάλο ποσό για το Σουηδό, προκειμένου να προβάλει ακόμη περισσότερο την εικόνα του εγχώριου πρωταθλήματος.  Σε πρώτη φάση, ο επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων» εμφανίστηκε αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Manchester. Μάλιστα, παρομοίασε τον εαυτό του με το καλό κόκκινο κρασί, καθώς και εκείνος βελτιώνεται όσο μεγαλώνει.

Ο 35χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με τη χώρα του, έχοντας κερδίσει τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan και Paris St Germain. Στη μέχρι τώρα καριέρα του στη Manchester United έχει πετύχει 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Zlatan Ibrahimovic: » Όσο μεγαλώνω, τόσο καλύτερος γίνομαι. Σαν το κόκκινο κρασί. Σας αρέσει το κόκκινο κρασί; Είμαι το τέλειο παράδειγμα αυτού. Έχω προσαρμοστεί. Αισθάνομαι χαρούμενος, αισθάνομαι καλά. Ακόμη και στα 35 μου, στο μυαλό μου είμαι 20. Νομίζω ότι θα μπορούσα να παίζω μέχρι τα 50, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Έχω παίξει σε διαφορετικά πρωταθλήματα, διαφορετικές χώρες και πρέπει να προσαρμόζεις το κορμί σου στο παιχνίδι και στον τρόπο που παίζουν εδώ «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *