Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποσύρθηκε ο Lambert

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην επιθετικός των Southampton και Liverpool, Rickie Lambert, σε ηλικία 35 ετών.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός με τα «Τρία Λιοντάρια», ο οποίος παρέμενε δίχως ομάδα από τον περασμένο Ιούλιο, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την Cardiff, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Έχοντας καταγράψει συνολικά πάνω από 600 συμμετοχές και σκοράροντας περισσότερα από 200 τέρματα, ήταν ένας από τους σπουδαιότερους Άγγλους φορ τα τελευταία χρόνια.

Ιστορία έγραψε κυρίως με τη Southampton, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 235 φορές και πέτυχε 117 τέρματα, ενώ το 2014 επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τη Liverpool, όπου όμως έμεινε μόλις ένα χρόνο πριν αποχωρήσει για τη West Brom. Φόρεσε επίσης τα χρώματα των Blackpool, Macclesfield Town, Stockport, Rochdale, Bristol Rovers και εσχάτως Cardiff.

Επίσης, χρίστηκε 11 φορές διεθνής με την Αγγλία μεταξύ 2013 και 2014, ενώ πέτυχε και τρία τέρματα. Μάλιστα, έλαβε μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με τα «Τρία Λιοντάρια».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *