Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποφασίζει την τελευταία στιγμή για Mane ο Klopp

Το Sadio Mane ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του ο Jurgen Klopp, εν όψει της αναμέτρησης της Liverpool με την Chelsea.

Ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει τόσο πολύ στον παίκτη του, που η διοίκηση των «Κόκκινων» έστειλε ιδιωτικό αεροπλάνο προκειμένου να τον φέρει από την Γκαμπόν, όπου τελείωσαν οι υποχρεώσεις του για το Copa Africa.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Jurgen Klopp: «Ήταν μια περίεργη κατάσταση στο παιχνίδι της Σενεγάλης με το Καμερούν, όταν έχασε το πέναλτι στο τέλος. Ευχόμουν να μην το κάνει, αλλά έγινε, οπότε επιστρέφει. Η ομάδα έκανε μια εξαιρετική δουλειά, ώστε να τον φέρουν πίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και τώρα είναι στο δρόμο της επιστροφής. Θεωρήσαμε πως θα επέστρεφε χθες, καθώς είχαμε το αεροπλάνο εκεί, αλλά δεν του επιτρεπόταν να ταξιδέψει. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είναι διαθέσιμος. Θα είναι εδώ απόψε, αλλά του έχω μιλήσει και όλα είναι εντάξει. Αύριο θα μπει στην προπόνηση και θα πρέπει να αποφασίσουμε. Θα τον κοιτάξουμε στα μάτια και θα δούμε, όλα είναι πιθανά».

Για το διάστημα που η Liverpool δεν είχε το Mane στη διάθεσή της, σχολίασε: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Τα πράγματα είναι ευκολότερα όταν τον έχεις στην ομάδα ή γύρω από αυτήν. Αλλά δεν περιμένουμε να καθορίσει μόνος του παιχνίδια. Περάσαμε το Δεκέμβρη και το μεγαλύτερο μέρος του Γενάρη χωρίς τον Coutinho. Ανέφερα πολλούς λόγους σχετικά με το τι δεν πήγε καλά τον Ιανουάριο, αλλά δε θέλω να σκέφτομαι πια τα τελευταία παιχνίδια. Είναι μια επιλογή για τον αγώνα κόντρα στην Chelsea. Τουλάχιστον θα επιστρέψει στο παιχνίδι με τη Hull, γεγονός που θα είναι καλό για μας. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα τον συμπεριλάβουμε κατά κάποιο τρόπο αύριο ή όχι. Όλα είναι όπως ήταν πριν φύγει. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που επιστρέφει, κάτι που μόνο καλό μπορεί να είναι».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *