Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Από το Ναδίρ στο Ζενίθ

Πολλές φορές έχουμε δει μία ομάδα να <<γκρεμίζεται>> και άλλες να <<χτίζουν>> και μέρα με την μέρα να γίνεται όλο και καλύτερη.

Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση της Watford.Μιλάμε για μία ομάδα που κάθε χρόνο <<πάλευε>> για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, άλλες φορές με επιτυχία, τερματίζοντας πάνω από την <<επικίνδυνη ζώνη>> και άλλες φορές με αποτυχία, <<πέφτοντας>> στην Championship.

O πρώην προπονητής της Watford, Walter Mazzari, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην Premier League, τερματίζοντας μία θέση πάνω από την <<επικίνδυνη ζώνη>> του υποβιβασμού.

Έπειτα, ανέλαβε ο <<σωτήρας>> της ομάδας.Ο Πορτογάλος τεχνικός, Marko Silva, πήρε μία ομάδα από το μηδέν και ενώ πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία, βγήκε να τους βγάλει ψεύτες.Ο χαρισματικός τεχνικός, κατάφερε να κερδίσει τα αποδυτήρια και με την μαεστρία του και τις τεχνικές του ικανότητες κατάφερε να κάνει τον <<Δαβίδ>> <<Γολιάθ>>.

Η Watford έχει μετατραπεί σε μία ομάδα <<θηρίο>> με μπροστάρη τον Πορτογάλο τεχνικό και έχει γίνει υπολογίσιμη αντίπαλος για κάθε ομάδα στην διοργάνωση.

Η ομάδα διανύει μια πορεία που ούτε οι ίδιοι φαίνεται να μην περίμεναν, καθώς βρίσκονται στην 8η θέση, με την ομάδα σε κάθε αγώνα να δείχνει <<χαρακτήρα>>, ενώ σε κάθε παιχνίδι <<παλεύει>> με πάθος, με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προσωπικά, τον θεωρώ έναν από τους μεγαλύτερους Πορτογάλους προπονητές, αυτήν την σεζόν, ενώ υπάρχει και το αίσθημα της ικανοποίησης, καθώς ο Silva έχει βρεθεί και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

Το σημαντικό είναι ο προπονητής των «Hornets» να συνεχίσει την <<σκληρή>> δουλειά και θα επιτύχει, κάτι που φαίνεται μέχρι στιγμής πως είναι στο αίμα του!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *