Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αυτοί θα αποφασίσουν το μέλλον του Wenger

Οι πιθανότητες του να παραμείνει στην Arsenal o Arsene Wenger πριν τον αγώνα της Τετάρτης ήταν 50-50 ωστόσο πλέον έχουν μειωθεί δραματικά.

Ο τρόπος που ήρθε η ήττα απογοήτευσε τους διοικούντες οι οποίοι καλούνται να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror την συγκεκριμένη απόφαση θα κληθούν να πάρουν 7 άτομα. Αυτοί είναι οι:  Stan Kroenke, Ivan Gazidis, Alisher Usmanov, Josh Kroenke, Sir Chips Keswick, Ken Friar και Lord Harris of Peckham.

O Stan Kroenke είναι αυτός που έχει το 67% των μετοχών του συλλόγου ωστόσο πολύ σπάνια βρίσκεται σε αγώνες της ομάδας. Παρόλα αυτά η δική του γνώμη είναι από αυτές που μετράνε περισσότερο και είναι ένθερμος υποστηρικτής του Arsene Wenger

O εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ivan Gazidis είναι αυτός ο οποίος θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αλσατός, ενώ φέρεται ήδη να έχει κάνει την δική του λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ο Alisher Usmanov που πλέον κατέχει το 30.04% του συλλόγου αναμένεται και αυτός να πει την γνώμη του σχετικά με το μέλλον του Wenger.

O Josh Kroenke που είναι γιος του Stan πατάει πολύ σπάνια στο γήπεδο, μιας και βρίσκεται τον περισσότερο χρόνο στην Αμερική, ωστόσο θα ληφθεί και η δική του γνώμη στα υπόψιν των ανθρώπων του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Sir Chips Keswick βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο από το 2013, ωστόσο δεν διακρίνεται ιδιαίτερα για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις.

O Ken Friar έχει συνδέσει όλη του την ζωή με την ομάδα στην οποία βρίσκεται 60 χρόνια και αναμένεται να έχει και αυτός γνώμη για το θέμα του προπονητή. Εξάλλου μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε ρόλο κλειδί για την μετακίνηση της ομάδας στο Emirates.

O Lord Harris of Peckham βρίσκεται στην διοίκηση του συλλόγου τα τελευταία 12 χρόνια και είναι αυτός που είχε πει πως θα στηρίξουν τον Wenger σε περίπτωση που θελήσει να σπαταλήσει χρήματα για μεταγραφές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *