Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για προσθήκες ο Klopp

H Liverpool θα βρίσκεται και επίσημα στους ομίλους του Champions League τη φετινή σεζόν μετά την άνετη πρόκρισή της στα διπλά παιχνίδια με την Hoffenheim, και ο Jurgen Klopp σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω προσθήκες.

Ο Γερμανός προπονητής παραδέχθηκε πως υπάρχει πιθανότητα να κινηθεί η ομάδα του για μεταγραφές, ενώ τόνισε πως για τους παίκτες που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τελικά οι «Reds» δεν φέρει ευθύνη η διοίκηση του συλλόγου, αλλά άλλοι παράγοντες. Προφανώς αναφέρεται στις περιπτώσεις των Virgil van Dijk και Naby Keita, οι οποίοι απασχόλησαν έντονα τη Liverpool όμως οι ομάδες τους ήταν ανένδοτες ως προς το ενδεχόμενο πώλησής τους.

«Όλους τους παίκτες με τους οποίους μιλήσαμε, τους πείσαμε. Δεν χρειάστηκε να τους πούμε «ίσως βρεθούμε στο Champions League φέτος» ή «τώρα τελικά θα είμαστε στο Champions League». Δεν εξαρτάται από εμάς και δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, απλά ορισμένες φορές κάποια πράγματα είναι πιθανά και άλλα απίθανα. Μέχρι τις 31 Αυγούστου πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, είτε αφίξεις είτε αποχωρήσεις. Αν η μεταγραφική περίοδος ολοκληρωνόταν αύριο, πάλι χαρούμενος θα ήμουν. Θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο Klopp μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σημείωσε πως για ακόμη μια φορά ο Philippe Coutinho θα παραμείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι κόντρα στην Arsenal, αφού όπως υποστήριξε παραμένει τραυματίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *