Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» για Berahino

Κάτοικος Stoke City θα πρέπει να θεωρείται ο Saido Berahino μετά από πολλές και δύσκολες διαπραγματεύσεις, καθώς τελικά οι Potters έφτασαν σε συμφωνία με την West Bromwich για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, οι δύο ομάδες βρήκαν τη «χρυσή τομή» στα 10 εκ. λίρες αρχικά, συν άλλα 5 εκ. σε περίπτωση που ο παίκτης πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Έτσι, τις επόμενες ώρες ο Άγγλος φορ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Mark Hughes, η οποία τον πολιορκούσε εδώ και αρκετό καιρό.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Berahino έχει βρεθεί αρκετές φορές στην πόρτα της εξόδου από τους Baggies τα τελευταία χρόνια, σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο, με την Stoke μάλιστα να έχει καταθέσει προσφορά και το περασμένο καλοκαίρι, ύψους μάλιστα 20 εκ. λιρών, η οποία απορρίφθηκε.

Το καλοκαίρι του 2015 η Brom είχε πει δύο φορές «όχι» στην Tottenhamν ενώ τη φετινή σεζόν ο Άγγλος κατέγραψε μόλις πέντε εμφανίσεις, δίχως να σκοράρει. Πιθανότερος διάδοχός του στο Hawthorns είναι ο Odion Ighalo της Watford.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *