Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αισιόδοξος ο Mustafi

Την εκτίμηση ότι η Arsenal έχει ότι χρειάζεται για να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση κόντρα στην Bayern Munich εξέφρασε ο Skhondran Mustafi.

Η Arsenal ταξίδεψε στην Βαυαρία για τον αυριανό (15/2) αγώνα με την Bayern Munich για τους «16» του Champions League με στόχο να ξορκίσει την κατάρα που την κυνηγά και την θέλει να μένει εκτός σε αυτή τη φάση.

Ο Skhondran Mustafi, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από όλους την Bayern Munich μίλησε για τον αυριανό αγώνα τονίζοντας ότι οι «Κανονιέρηδες» μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα αν δείξουν όλα τους τα όπλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο αγώνας με τη Bayern θα είναι πολύ δύσκολος αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι αν παίξουμε στο ποσοστό των δυνατοτήτων μας μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι η πρώτη φορά για μένα, αλλά γνωρίζω ότι η Bayern έχει αποκλείσει την Arsenal στο παρελθόν. Όπως είπα, πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί να νικήσει την Bayern αν παίξουμε όπως πρέπει. Είναι στο χέρι μας, που σημαίνει ότι έχουμε την ώθηση για να τα καταφέρουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *