Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Για πάντα στη Liverpool ο Firmino

Την επιθυμία να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Liverpool εξέφρασε με δηλώσεις του ο Roberto Firmino στο επίσημο περιοδικό της ομάδας.

Ο Roberto Firmino αποτελεί μία από τις καλύτερες προσθήκες των τελευταίων ετών για τους «Κόκκινους», με τον Βραζιλιάνο να δείχνει το ταλέντο του κυρίως μετά την έλευση του Jurgen Klopp. Συγκεκριμένα, με τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο, ο 25χρονος μετρά 17 γκολ, όντας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας.

Ο ίδιος με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Anfield για πολλά χρόνια, μιας και έχει βρει το δικό του παράδεισο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για να είμαι ειλικρινής, λατρεύω τη ζωή και σχεδιάζω να παραμείνω για πολλά χρόνια στο μέλλον καθώς η Premier League είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και σε δοκιμάζει όλη την ώρα. Νομίζω ότι πρέπει να διαλέξω τον τρόπου που θα παίζω. Ήμουν συνηθισμένος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παίζοντας για τρία χρόνια στην Γερμανία, αλλά το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό από την Bundesliga. Καταλαβαίνεις ότι η Premier League είναι πολύ πολύ πιο γρήγορη, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και πρέπει να δίνεις αλλά, αλλά αυτό είναι το είδος του ποδοσφαίρου που μου αρέσει».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *