Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γνώριμα πρόσωπα στην προπόνηση

Και όμως ο Van Dijk επέστρεψε στις προπονήσεις. Τι και αν έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει τη μεταγραφή του από τους «Αγίους»; Η ομάδα της Southampton δεν άλλαξε στιγμή γνώμη και έτσι ο Ολλανδός αμυντικός αναγκάστηκε να επιστρέψει στα αγωνιστικά του καθήκοντα.

Με δηλώσεις του ο αμυντικός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να αγωνίζεται πλέον με την ομάδα των «Αγίων», παρότι κατέθεσε επίσημο αίτημα μεταγραφής, η ομάδα δεν το έλαβε υπόψιν της και κράτησε τον παίκτη στο ρόστερ της με νύχια και με δόντια. Μέχρι πρότινος ο παίκτης έκανε μόνος του προπόνηση ενώ έχασε και τα πρώτα 3 παιχνίδια με την ομάδα του. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και καθώς δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη μεταγραφή που επιθυμούσε, επέστρεψε στις προπονήσεις.

Ο παίκτης που έχει να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο, φαίνεται πως έγινε αποδεκτός από τους συμπαίκτες του με χαμόγελο. Παρά το ενδιαφέρον της Liverpool, Arsenal και Chelsea ο σύλλογος που κοστολογεί τον παίκτη στα £60m θέλει να κρατήσει τον Van Dijk τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *