Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Γράφουν για Fonte στη Liverpool

Τον πέμπτο παίκτη από την Southampton τα τελευταία χρόνια επιθυμεί να αποκτήσει η Liverpool, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror.

Kατά το δημοσίευμα, μετά τους Dejan Lovren, Sadio Mane, Adam Lallana και Nathaniel Clyne, οι Reds έχουν βάλει στο στόχαστρο τον αμυντικό των Saints, Jose Fonte, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία ματς με την ομάδα του Claude Puel, και θέλουν να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, ενόψει της επικείμενης αποχώρησης του Mamadou Sakho.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο Μέσο υποστηρίζει ότι ο Fonte έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής στην ομάδα του και επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από το St. Mary’s, καθώς θεωρεί πως η καριέρα του στην Southampton έχει φτάσει στο τέλος της.

Επιπλέον, αναφέρεται πως ο Sakho θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ώστε να μην χρειαστεί η Liverpool να καταθέσει χρήματα για την απόκτηση του Fonte, όμως τίποτε από όλα αυτά δεν έχει -προς το παρόν- επιβεβαιωθεί.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως  Jurgen Klopp ουδέποτε έχει εκφράσει μέχρι στιγμής την επιθυμία για απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ιδίως στα μέσα της τρέχουσας σεζόν.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *