Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Δεν κάνει μεταγραφές η City»

«Φρένο» στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Manchester City έβαλε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Txiki Begiristain, σύμφωνα με την Daily Star.

Οι Citizens έχουν συνδεθεί με πολλά ονόματα το τελευταίο διάστημα, κυρίως όμως παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα, δηλαδή στο χώρο που η ομάδα «μπάζει».

Ωστόσο, ο Begiristain, με δηλώσεις του ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως μεταγραφή αμυντικού δεν θα γίνει το Γενάρη και ότι η ομάδα διαθέτει ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ.

«Ήδη έχουμε κάνει (μεταγραφές). Ήρθε ο Jesus. Ενισχυθήκαμε στην επίθεση και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό», ήταν το σχόλιο του Begiristain.

Ο Gabriel Jesus, ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός, έχει αποκτηθεί από το περασμένο καλοκαίρι από την City έναντι 27 εκ. λιρών, ωστόσο παρέμεινε δανεικός στην Palmeiras μέχρι τη λήξη του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο.

Επίσης, το καλοκαίρι στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης με τη Βραζιλία και αναμένεται να πλαισιώσει τους Sergio Aguero και Kelechi Iheanacho στην επίθεση της ομάδας του Pep Guardiola.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *