Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν μπορεί στην Ευρώπη η Tottenham

Η Tottenham δεν τα κατάφερε κόντρα στην Gent και ηττήθηκε με 1-0 και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι τα ευρωπαϊκά σαλόνια δεν είναι του γούστου της.

Η Tottenham φιλοξενήθηκε στο Βέλγιο από την Gent για τους «32» του Europa League και ηττήθηκε με 1-0 και έμεινε πίσω στην υπόθεση πρόκριση.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Gent να προσπαθεί να ελέγξει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, όμως η Tottenham ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή στιγμή με τον Alli να κάνει κίνηση με τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Gent ήρθε στο 20′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Gigot έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του Lloris.

Τα «Σπιρούνια» προσπάθησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο ημίωρο με τον Alli να χάνει διπλή ευκαιρία μετά από όμορφη ενέργεια του Dembele, όμως ο Kalinic είπε όχι, με το 0-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Tottenham να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ στο 49′ όταν ο Walker κινήθηκε από δεξιά και έβγαλε τη σέντρα, ο Alli προσπάθησε να τελειώσει με προβολή τη φάση, η μπάλα έφτασε στον Kane με τον επιθετικό να σουτάρει από κοντά και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Gent όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα και στο 59′ ο Perbet με όμορφο φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της περιοχής άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η ομάδα του Mauricio Pochettino προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα όμως, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Gent: Kalinic, Gigot Mitrovic, Saief, Dejaegere, Asare, Perbet, Simon, Foket, Esiti, Milecevic.

Tottenham: Lloris, Walker, Alderweireld, Dier, Davies, Wanyama, Dembele, Winks, Sissoko, Dele, Kane.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *