Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν το κουνάει ο Zaha

Στη διαβεβαίωση πως ο Wilfried Zaha δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Crystal Palace το Γενάρη προέβη ο νέος προπονητής της ομάδας, Sam Allardyce.

Ο Άγγλος προπονητής αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ιβοριανού, ο οποίος ενδέχεται να λάβει μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Ακτή Ελεφαντοστού και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε προκαλέσει την οργή της διοίκησης των Eagles.

«Ήξερα πριν έρθω εδώ ότι θα πήγαινε (σ.σ. ο Zaha) στο Copa Africa και του εύχομαι καλή τύχη. Είναι φανταστικό για εκείνον αλλά προφανώς μεγάλη απώλεια για εμάς. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσουμε σε μόνιμη βάση, όπως μου είπε και ο πρόεδρος», ήταν τα λόγια του «Big Sam».

O Allardyce αναφέρθηκε επίσης και στο ενδεχόμενο απόκτησης του Carl Jenkinson από την Arsenal, λέγοντας: «Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες αυτή τη στιγμή. Σίγουρα ο πρόεδρος θα θέλει να αποκτήσουμε μερικούς αν είναι δυνατό, αλλά να βρούμε δύο είναι δύσκολο και με τις σημερινές τιμές πρέπει να σιγουρευτούμε πως θα μπορέσουν οι παίκτες αυτοί να ενισχύσουν την ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε έναν ακόμη δανεισμό, αλλά δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι για εκείνον (σ.σ. τον Jenkinson)».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *