Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δε συμπαθεί ιδιαίτερα τον Costa ο Klopp

Την άποψη πως εκείνος και ο Diego Costa δε θα μπορούσαν ποτέ να είναι φίλοι, εξέφρασε ο Jurgen Klopp.

Ο Ισπανός είχε προκλητική συμπεριφορά σε ορισμένα σημεία του αγώνα Liverpool-Chelsea, παρόλα αυτά ο Γερμανός τεχνικός του αναγνώρισε πως έχει ποιότητα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Εάν είχα παίξει απέναντι στον Costa, δε θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε φίλοι. Αλλά όταν τον έχεις στην ομάδα σου είναι καλύτερα. Είναι πολεμιστής. Όσα έχει κάνει o Conte με την Chelsea είναι απίστευτα, αλλά όχι χωρίς τον Costa. Δεν είναι και το καλύτερο παιδί στο γήπεδο, αλλά δεν είδα κανένα ιδιαίτερο περιστατικό, μέχρι που κάποιος να μου πει κάτι. Αν μου πουν πως βούτηξε, θα θυμώσω».

Για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της Liverpool, σχολίασε: «Κατά τη γνώμη έχει γίνει φάουλ πριν στο Lovren. Για αυτό και νευρίασα. Είπα στον τέταρτο διαιτητή πως κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει. Σίγουρα δεν είναι αλήθεια, αλλά έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Ήταν το λάθος άτομο για να το πω. Ζήτησα συγγνώμη. Ήμουν λίγο ενθουσιασμένος. Είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Του άρεσε το πάθος μου».

Για την εμφάνιση της ομάδας του, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση. Θεωρώ πως πήγαμε καλά. Από το πρώτο λεπτό ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν επιθετικοί. Είχαμε πάθος, ετοιμότητα, φιλοδοξία απέναντι στην εμπειρία. Ήταν δύσκολο».

Τέλος για το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που δέχτηκαν από τον David Luiz, ανέφερε: «Ήταν πραγματικά έξυπνο και πολύ καλά εκτελεσμένο. Οφείλουμε να το σεβαστούμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *