Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δε φοβάται τη United ο Pickford

Ο τερματοφύλακας της Sunderland ελπίζει πως η ομάδα του μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στη Manchester United.

Η ομάδα του David Moyes βρίσκεται στον πάτο της Premier League, με τον Pickford να τονίζει ότι αν θέλουν να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, πρέπει να παίξουν χωρίς φόβο απέναντι στους «Κόκκινους Διαβόλους». Μετά την αναμέτρηση με τη United, επισκέπτονται την Burnley στις 31 Δεκεμβρίου και αμέσως μετά υποδέχονται τη Liverpool, στις 2 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jordan Pickford: » Πρόκειται να παίξουμε απέναντι σε κορυφαίους παίκτες. Πρέπει να πάμε εκεί και να δείξουμε πως δεν τους φοβόμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο, να διατηρήσουμε ανέπαφη την εστία μας και τότε όλα μπορούν να συμβούν. Θα έχουμε μια καλή εβδομάδα προπονήσεων, θα πάμε εκεί με ένα πλάνο και ελπίζουμε ότι θα δουλέψει για μας εκείνη την ημέρα «.

Για το γεγονός πως κράτησε το μηδέν κόντρα στη Watford, είπε: » Είναι ωραίο να μη δέχεσαι γκολ επειδή δεν το κάνω όσο συχνά θα ήθελα. Θα προσπαθήσω να διατηρώ ανέπαφη την εστία μου όσο γίνεται, καθώς από την πλευρά του τερματοφύλακα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *