Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Διαφωνία παικτών για την αντιμετώπιση του Mourinho

Δυσαρεστημένοι φαίνεται πως είναι ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Manchester United με τον Jose Mourinho, αναφορικά με την αντιμετώπισή του απέναντι στους τραυματίες παίκτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Daily Mail, οι ποδοσφαιριστές των «Red Devils» δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι ο Πορτογάλος πιέζει τους Phil Jones και Chris Smalling να επιστρέψουν στη δράση, καθώς αυτό θα μπορούσε να τους προξενήσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Οι δύο παίκτες είναι τραυματίες εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο μετά και τον τραυματισμό του Marcos Rojo, η United έχει μείνει μόνο με τον Eric Bailly ως κανονικό σέντερ μπακ. Έτσι, ο Mourinho φαίνεται πως ζητά από τους δύο Άγγλους αμυντικούς να αγωνιστούν παρότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα.

«Όταν δίνεις τα πάντα στην ομάδα, δεν μπορώ να ζητησω περισσότερα. Ακόμη και ο Marcus Rashford δεν πηγαίνει καλά, παρότι έδινε τα πάντα. Θα μπορούσα μόνο να τον στηρίξω και πιστεύω πως θα έρθουν καλύτερες μέρες. Από την άλλη, μερικοί άλλοι παίκτες δεν δίνουν τα πάντα, ενώ πρέπει. Όταν το κάνουν, θα είμαι χαρούμενος μαζί τους», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Mourinho αφήνοντας αιχμές προς μερικούς άσους της ομάδας του, μεταξύ των οποίων φημολογείται πως ήταν και ο Smalling.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *