Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δύο ακόμη από Premier για Gabbiadini

Το ενδιαφέρον της Everton για τον Manolo Gabbiadini ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία, δύο ακόμη ομάδες της Premier League έκαναν «μπάσιμο» για τον επιθετικό της Napoli τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος για τις West Brom και Southampton, οι οποίες σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εκδοσης του Sky Sports, επιθυμούν να αποκτήσουν τον Gabbiadini, μιας και βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού αυτό το Γενάρη.

Ο Ιταλός φορ, που μετρά τέσσερα τέρματα σε 18 εμφανίσεις με τους Ναπολιτάνους φέτος, φαίνεται πως αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και, πλην των συλλόγων της Αγγλίας, έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον ομάδων από την Bundesliga.

H Νapoli τον κοστολογεί στα 20 εκ. λίρες, προτιμά την προοπτική πώλησης από έναν ενδεχόμενο δανεισμό (σ.σ. τον ήθελε δανεικό η Wolfsburg) και ενδέχεται να αποφασίσει που θα τον παραχωρήσει εντός των επόμενων εβδομάδων.

Μαλιστα, ο ατζέντης του 25χρονου επιθετικού πρόσφατα επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του φεύγει από το San Paolo και θα καταλήξει σε μια εκ των Αγγλίας και Γερμανίας, με την Southampton να αναζητά επιθετικό μετά τον τραυματισμό του Charlie Austin και τους Baggies σε παρόμοια θέση, με τον Saido Berahino να είναι στην πόρτα της εξόδου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *