Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενδιαφέρον για Arbeloa

Για την απόκτηση του μπακ της West Ham, Alvaro Arbeloa είναι έτοιμη να κινηθεί η ομάδα της Swansea, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Ισπανός μπακ, πρώην παίκτης των Liverpool και Real Madrid, δεν κατάφερε φέτος να κάνει ένα restart στην καριέρα του και αγωνίστηκε ελάχιστα με την ομάδα του Slaven Bilic. Η αποχώρησή του από το Λονδίνο είναι δεδομένη και τώρα ουσιαστικά θα αναζητήσει μια τελευταία ευκαιρία να διασώσει την καριέρα του, με τους «Swans» να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται.

Ο Paul Clement, ο τεχνικός της ουαλικής ομάδας που βρίσκεται στο χείλος του υποβιβασμού, γνωρίζει τον Arbeloa από όταν δούλευε στο πλευρό του Carlo Ancelotti στη Real και ίσως του προσφέρει την ευκαιρία για μια τελευταία έκλαμψη. Το συμβόλαιο του Ισπανού εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ έχει να αγωνιστεί από το περασμένο έτος εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Βέβαια, ακόμη και πριν τον τραυματισμό του αγωνιζόταν ελάχιστα στην West Ham και μένει τώρα να δούμε αν στα 34 του χρόνια θα παραμείνει στην Premier League ή θα αλλάξει εκ νέου παραστάσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *