Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ενότητα συνιστά ο De Roon

Την άποψη πως ομάδα και οπαδοί πρέπει να είναι ενωμένοι εν όψει της δύσκολης συνέχειας, εξέφρασε ο Marten De Roon της Middlesbrough.

Ο Ολλανδός μέσος που ήταν απογοητευμένος μετά την ευκαιρία που έχασε για να ισοφαρίσει το παιχνίδι κόντρα στην Tottenham, τόνισε πως από δω και πέρα οφείλουν να ανακάμψουν.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι εξαιτίας της ήττας. Είναι λογικό. Αλλά όταν έχεις μια ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό σαν κι αυτή που είχαμε, τουλάχιστον πρέπει να βρεις στόχο. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου, επειδή θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα και να της δώσω το βαθμό. Το πιο απογοητευτικό είναι πως πάλι δεν πήραμε βαθμούς και οι τελευταίες θέσεις έρχονται πιο κοντά. Η Tottenham είναι μια ομάδα με ποιότητα και βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα για αρκετά χρόνια. Με τόση ποιότητα και κίνηση από τους επιθετικούς και τους μέσους, αμύνεσαι περισσότερο. Θεωρώ πως αμυνθήκαμε πολύ καλά και ήταν ατυχία που κέρδισαν πέναλτι. Είχαν απλά λίγη περισσότερη ποιότητα από μας».

Για την υποστήριξη των οπαδών παρά την ήττα, σχολίασε: «Χάσαμε 1-0 και ο κόσμος ακόμη χειροκροτούσε και φώναζε για μας. Έχω πει ξανά, πως πρέπει να είμαστε μαζί. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι ως σύλλογος και ομάδα. Είναι ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά. Θεωρώ πως θα γίνει αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας και αν λίγη περισσότερη τύχη και ποιότητα. Μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε την ομάδα και πρέπει να μείνουμε στην Premier League. Οπότε οφείλουμε να το πιστέψουμε και να πάμε στο Riverside το επόμενο Σάββατο να πάρουμε αποτέλεσμα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *