Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εξετάζει προτάσεις για τον Ighalo ο Mazzari

Ο Walter Mazzari επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί μια πολύ σημαντική προσφορά για τον Odion Ighalo.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η West Brom έχει παγώσει το ενδιαφέρον της για το Νιγηριανό επιθετικό, ωστόσο, όπως ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός υπάρχουν προτάσεις από αρκετές ομάδες.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Μόλις τώρα άκουσα πως υπάρχει μια σημαντική προσφορά, την οποία εξετάζουμε. Δε θέλω να πω όλες τις λεπτομέρειες, αλλά υπάρχουν περισσότερες από μία. Η συγκεκριμένη ίσως είναι από την Κίνα».

Για τις μεταγραφές που έχει ήδη πραγματοποιήσει η Watford, σχολίασε: «Θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος πήρε δύο πολύ σημαντικούς παίκτες, όπως οι Niang και Zarate. Γιατί με όλα όσα έχουν συμβεί αυτή τη σεζόν, πρέπει κυρίως να σκεφτούμε για τους επόμενους τρεισίμισι μήνες, περίοδος που είναι η πιο σημαντική για την ομάδα. Πρώτα από όλα, θέλω να πω πως ο σύλλογος έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα, αποκτώντας αυτούς τους δύο παίκτες, επειδή ξέρω σίγουρα ότι μεγάλες ομάδες εντός και εκτός Βρετανίας τους ήθελαν και φυσικά είναι δύο υπέροχοι ποδοσφαιριστές, με πολύ σημαντικές ικανότητες. Δεν είναι ίδιοι με τον Pereyra, αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν στο γήπεδο και στο τύπο παιχνιδιού μου».

Τέλος για το επιβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας του, πρόσθεσε: «Αυτό είναι πρόβλημα, επειδή η ομάδα που θα επιλέξω την Κυριακή, θα βασίζεται στο γεγονός πως θα παίζουμε με την Arsenal σε 48 ώρες και τέσσερις μέρες μετά με την Burnley. Οπότε υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ, ώστε να βρω ισορροπία στο ροτέισον που θα χρησιμοποιήσω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *