Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επέστρεψε στις νίκες η City!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε όμως η Manchester City κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Hull με 3-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Chelsea.

Η Manchester City φιλοξένησε για την 32η αγωνιστική της Premier League την Hull και κατάφερε να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας με 3-0 και μπήκε ξανά στη μάχη για την πρώτη 3αδα. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ ο Elmohamandy στο 31′ για να έρθει ο Aguero και να διπλασιάσει τα τέρματα στο 48′, ενώ ο Delph έδωσε διαστάσεις θριάμβου κάνοντας το 3-0.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την City να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4′ έχασε διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Silva και εν συνεχεία με τον Sane, όμως ο Jakupovic κατέβασε ρολά.

Οι «Πολίτες» μπήκαν με φόρα στο πρώτο ημίχρονο και έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη με κύριους εκφραστές τόσο τον Sane όσο και τον Aguero, όμως έλειπε το γκολ. Κάτι το οποίο ήρθε από την πλευρά της Hull σαν δώρο προς τους γηπεδούχους με τον Elmohamandy να προσπαθεί στο 31′ να διώξει τη μπάλα αλλά τελικά να τη στέλνει στα δίχτυα και να κάνει το 1-0.

Οι «Τίγρεις» προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και στο 37′ ο Grosicky κινήθηκε από αριστερά και έβγαλε τη μπαλιά για τον Niasse όμως ο Αφρικανός δεν βρήκε στόχο στέλνοντας τη μπάλα στον Bravo, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Manchester City, η οποία διπλασίασε τα τέρματα της στο 48′ όταν ο Sterling έκανε ότι ήθελε από την πλευρά του περνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του και έδωσε πάσα «πάρε-βάλε» στον Aguero ο οποίος με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0 τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα.

Όσο περνούσε η ώρα η Hull ανέβαινε με σκοπό να μειώσει το σκορ, κάτι που δημιουργούσε κενά στην άμυνα και στο 64′ σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Sterling βρίσκει πολύ όμορφα τον Delph και αυτός με μακρινό σουτ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Hull ήταν να μειώσει στο 85′ με τον Rannochia μετά από κεφαλιά νικώντας τον Bravo, όμως το παιχνίδι πλέον είχε κριθεί με την City να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Man City: Bravo, Navas, Stones, Kolarov, Clichy, Delph, Toure (Fernando 75′), Sterling, Silva (Icheanacho 72′), Sane (Nolito 66′), Aguero

Hull: Jakupovic, Robertson, Dawson, Ranocchia, Elmohamady, Grosicki, N’Diaye, Clucas (Henriksen 57′), Markovic, Evandro (Hernandez 57′), Niasse

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *