Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επίσημο: Σπασμένο πόδι ο Wilshere

Η ατυχία χτύπησε για πολλοστή φορά την πόρτα του Jack Wilshere, ο οποίος όπως επιβεβαιώθηκε υπέστη έναν ακόμη πολύ σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Sky Sports, ο Άγγλος μέσος της Bournemouth έσπασε το πόδι του στο παιχνίδι με την Tottenham και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Αυτός είναι ο 13ος τραυματισμός στην καριέρα του και συνολικά ο έκτος αρκετά σοβαρός.

Ο Wilshere υπέστη σπάσιμο στην αριστερή κνήμη και αποχώρησε από το White Hart Lane με πατερίτσες και με προστατευτικό στο πόδι, ενώ τελικά οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Άγγλος διεθνής είναι τα εναπομείναντα πέντε, απέναντι σε Middlesbrough, Sunderland, Stoke City, Burnley και Leicester.

Πάντως, το χειρότερο για τον ίδιο είναι ότι όλο αυτό συνέβη στο σημείο της σεζόν όπου ουσιαστικά έμελλε να αποφασιστεί τι θα πράξει από του χρόνου και που θα αγωνίζεται. Ουσιαστικά, τώρα θα ξεκινούσαν οι συζητήσεις με την Arsenal για ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Wilshere, που αγωνίστηκε φέτος σε 27 παιχνίδια στην Premier League ως δανεικός από τους «Gunners», ήλπιζε φέτος να διασώσει την καριέρα του και να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν κάποτε από εκείνον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *