Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επανέρχεται για Evans η City

Έτοιμη να καταθέσει δεύτερη προσφορά στην West Brom για την απόκτηση του Jonny Evans εμφανίζεται η Manchester City, η οποία δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Η ομάδα του Pep Guardiola έχει βάλει στο στόχαστρό της εδώ και κάποιο καιρό τον αρχηγό των «Baggies», και μάλιστα έχει ήδη καταθέσει μια πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών, η οποία απορρίφθηκε. Όμως ο Ισπανός προπονητής δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και σύμφωνα με τον Τύπο στο Νησί σκοπεύει να κάνει μια ακόμη προσπάθεια για την απόκτησή του.

Από την άλλη, ο τεχνικός της West Brom, Tony Pulis, επιβεβαίωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια νέα προσφορά, ενώ τόνισε πως επιθυμία του είναι να κρατήσει τον Evans στο Hawthorns, αφού η ομάδα του δεν έχει ανάγκη να πουλήσει αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, αποκάλυψε πως και η Arsenal είχε ενδιαφερθεί για τον Βορειοϊρλανδό αμυντικό, δίχως όμως να προβεί σε επίσημη πρόταση.

Να σημειωθεί ότι ο Evans έχασε τα δύο πρώτα ματς της σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα καταφέρει να προλάβει το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Stoke City.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *