Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιμένουν οι Ισπανοί για Carasco (vid)

Συνεχίζονται και σήμερα τα δημοσιεύματα που θέλουν την Chelsea να ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Atletico Madrid, Yannick Carasco.

Μετεγγραφολογίας συνέχεια στο Νησί, όπου καθημερινά ακούγονται και νέα ονόματα για τις ομάδες της Premier League. Όπως σας ενημέρωσε και χτες το englishfootball.gr, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Chelsea ετοιμάζεται να ρίξει… δίχτυα για τον Yannick Carasco της Atletico Madrid.

Σήμερα, λοιπόν, νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά από την Ισπανία, προχωρούν ένα βήμα παραπέρα το θέμα. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι πολύ δύσκολα η Atletico Madrid θα αφήσει τον παίκτη, τόσο λόγω του παράλληλου ενδιαφέροντος της Manchester United για τον Antoine Griezmann, όσο και λόγω της πολύ μεγάλης ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Carasco, η οποία αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βέλγος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, και βρίσκεται στη λίστα πολλών ομάδων της Ευρώπης, όπως η Bayern Munich αλλά και η Paris St Germain. Φυσικά κίνητρο για τον ίδιο, αν κατατεθεί πρόταση από την Chelsea για την απόκτηση του, θα είναι πέρα από το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Premier League, και η βελγική «παροικία» που έχει στήσει η Chelsea στο Λονδίνο με τους Courtois, Hazard και Batschuayi.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *