Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστρέφει ο Hazard

Την είδηση πως ο σταρ της Chelsea, Eden Hazard, θα είναι διαθέσιμος και θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Crystal Palace, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Antonio Conte.

Ο Ιταλός προπονητής είχε δοκιμάσει το δίδυμο Pedro-Willian στο παιχνίδι απέναντι στην Sunderland μεσοβδόμαδα, όμως φαίνεται πως από αύριο θα χρησιμοποιήσει ξανά τον Βέλγο άσο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει αν θα τον ξεκινήσει βασικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Hazard αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο γόνατο μετά από το δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην West Bromwich την περασμένη εβδομάδα.

«Ναι, πιστεύω πως είναι έτοιμος, προπονήθηκε κανονικά. Έπειτα, θα δω αν θα χρησιμοποιήσω τον Eden στην αρχική ενδεκάδα, όχι μόνο εκείνον αλλά και τους άλλους παίκτες. Έχω την σημερινή νύστα να αποφασίσω», υποστήριξε ο Conte.

«Δεν είναι εύκολο να δίνεις τρία ματς σε έξι μέρες, παίξαμε με την Sunderland την Τετάρτη και επιστρέψαμε στις 4 το πρωί. Είχαμε μόνο μία μέρα να προετοιμαστούμε για το ματς που δίνουμε αύριο στις 12.30 (ώρα Αγγλίας). Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια και θα πάρω την καλύτερη απόφαση (σ.σ. για την ενδεκάδα) άυριο», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *