Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επιστροφή στις νίκες

Ύστερα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Premier League, η Manchester City επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Watford με 2-0, χάρη σε τέρματα των Zabaleta και Silva.

Ανώτερη η ομάδα του Guardiola στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα βάσει ευκαιριών, με τον De Bruyne να ξεχωρίζει από την μεριά των νικητών.

Από την άλλη η ομάδα του Mazzarri δεν κατάφερε ν’ αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ενώ απείλησε για ένα μόλις τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Το ματς

Η Manchester City ξεκίνησε δυνατά και απείλησε με τον De Bruyne και τοn Nolito στο πρώτο 10λεπτο, για ν’ απαντήσει η Watford με μακρινό σουτ του Prodl.

Η ομάδα του Guardiola απείλησε μετά από αρκετή ώρα με τον Nolito δις, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχαμε μικρή διακοπή εξαιτίας του τραυματισμού του Pereyra, ο οποίος και τελικά αποχώρησε.

Στο 33′ η City άνοιξε το σκορ με το δεξί της μπακ τον Zabaleta, ύστερα από σέντρα του De Bruyne.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το 2-0, αλλά οι προσπάθειες των De Bruyne και Toure στο 39′ και στο 42′ αντίστοιχα δεν βρήκαν στόχο.

Το προβάδισμα της City έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ λίγο νωρίτερα είχαμε ακόμη μια ολιγόλεπτη διακοπή λόγω του τραυματισμού του Gundogan, ο οποίος παραχώρησε τη θέση του στον Fernando.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε και πάλι στη City, με τον δραστήριο De Bruyne να δοκιμάζει το πόδι του με σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής.

Στο 56′ ο Nolito δεν κατάφερε να νικήσει τον Gomes από δύσκολη γωνία, ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Sterling σημάδεψε το δοκάρι και έτσι το 1-0 παρέμεινε.

Η Watford θα βρει τρόπο ν’ απειλήσει στο 64′ με τον Guedioura, το σουτ του όμως πέρασε αρκετά ψηλά από την εστία του Bravo.

Στο 76′ και στο 81′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τους Capoue και Ighalo, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η City κλείδωσε τη νίκη πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στο 86′ ύστερα από σουτ του Silva, με το 2-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος του αγώνα.

 

Συνθέσεις:

Manchester City: Bravo, Zabaleta, Otamendi, Kolarov, Clichy, Y Toure, Gundogan (Fernando 44′), Silva, Sterling, Nolito (Navas 81′), De Bruyne (Sane 89′)

Watford: Gomes, Amrabat, Janmaat (Success 60′), Prodl, Britos, Holebas, Capoue, Guedioura, Pereyra (Zuniga 30′), Sinclair (Deeney 72′), Ighalo

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *