Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει διπλό χτύπημα η Palace

Για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ετοιμάζεται να κινηθεί η Crystal Palace, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, προκειμένου να ενισχυθεί και να βελτιώσει τη μέτρια φετινή της εικόνα.

Όπως αναφέρεται, οι Eagles εξετάζουν τις περιπτώσεις του αμυντικού της Tottenham, Ben Davies, καθώς και του επιθετικού της Aston Villa, Rudy Gestede.

Ο Alan Pardew θέλει τον Davies ως δανεικό από τους Spurs, προκειμένου να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας του, η οποία φέτος «μπάζει» με αποτέλεσμα να δέχεται τέρματα πολύ εύκολα, ενώ πρόκειται να αντικαταστήσει τον Pape Souare, ο οποίος παραμένει εκτός μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τον περασμένο Σεπτέμβρη και ουδείς γνωρίζει πότε (και αν) θα επιστρέψει.

Από την άλλη, ο Gestede, που μετρά φέτος 15 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα στην Championship με τους Villans, είναι ο στόχος για την επίθεση, καθώς οι τραυματισμοί των Loic Remy και Connor Wickham έχουν αφήσει τον Pardew με περιορισμένες λύσεις.

Ο Gestede βρίσκεται πίσω από τον Jonathan Kodjia στις επιλογές του Steve Bruce στη Villa και σε περίπτωση που φτάσει πρόταση από την Palace, είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί, παρότι αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *